Despre noi

Cabinetul stomatologic din sectorul 6 - DENTAIMPLANT  - a fost înființat în anul 2008, în tot acest timp, întreaga echipă a redat confortul, zâmbetul, dar mai ales încrederea în sine sutelor de pacienți. Cel mai important aspect în relizarea tratamentelor stomatologice de calitate pe care clinica noastră stomatologică pune accent este empatia față de probleme pacienților. 

Tratăm oamenii cu profesionalism și punctualitate. Spre deosebire de alte cabinete stomatologice din sectorul 6, abordarea noastră se remarcă prin stabilirea împreună cu pacientul a celui mai bun tratament stomatologic, flexibil și adecvat bugetului de care dispune. Echipa noastră de medici stomatologi este specializată pentru a rezolva toate problemele stomatologice pe care le aveti, de la simple carii dentare la tratamente dentare complexe.

Întotdeauna, prioritatea este salvarea dinților. Dispunem de aparatură ultramodernă - microscop dentar performant, care ne ajută, de multe ori, să salvăm dinți cu afecțiuni periapicale pe care alți medici stomatologi i-ar extrage. 

Pentru acei dintre pacienți care au pierdut sau urmează să piardă toți dinții, folosim sistemul de implanturi dentare într-o zi Fast & Fixed al celor de la Bredent, cu ajutorul lui putem să-i oferim pacientului dinți ficși în numai 24 de ore. 

În plus, folosim numai materiale de calitate, pe care, împreună cu aparatura din dotare, le achizitionăm doar de la producatori consacrați. 

Echipa noastră este formată din medici stomatologi specializați în: implantologie, endodonție (tratamente la microscop), ortodonție, protetică dentară, estetică dentară, stomatologie generală, stomatologie pentru copii.

Participăm frecvent la cursuri și congrese de specialitate din țară și din străinatate. Astfel, încât să oferim pacienților noștri cele mai moderne servicii stomatologice.

ANPC - www.anpc.gov.ro/  ANPC 

DENTAIMPLANT vă oferă urmatoarele servicii dentare:  

Program  Luni - Vineri:  10.00 - 21.00 

Programări  073.127.63.89  

Modalitați de plată:

  • Cash 
  • Carduri bancare  (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS etc.)
  • În rate: în cazul tratamentelor mai îndelungate se poate plăti în rate,  urmând până la finalizarea manoperelor stomatologice să se achite integral

Fă-ne o vizită și convinge-te singur. Te asteptăm!

Programari online

Confirmarea se va face telefonic după ce veți fi contactat de un reprezentant al nostru. 

Data
Ora

Vă rugăm să completați toate câmpurile formularului .

Toate datele sunt confidențiale și vor fi folosite doar în scopul de a vă contacta. 


Galerie foto

vezi detalii

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.