Consultatie Stomatologica


Clinica stomatologică DentaImplant vă oferă în cadrul consultației stomatologice posibiliatea să aflați de afecțiunile dentare de care suferiți.

Vino la DentaImplant iar medicii noștri specialiști ( în implantologie, stomatologie generală, endodonție, protetică, ortodonție, stomatologie sub microscop) o să evalueze corect sănătatea dinților tăi și o să îți ofere un plan de tratament cinstit și corect. 

Consultația stomatologică reprezintă primul contact pe care îl aveți cu echipa clinicii stomatologice DentaImplant și constă în evaluarea stării de sănătate a cavității bucale. 

Echipa de stomatologi din cadrul clinicii noastre este alcătuită din: medici specializați în implantologie, medici specialiști în endodonție (tratamente sub microscop), stomatologie generală, ortodonție (aparate dentare), stomatologie pentru copii. 

Pacientului i se întocmește o fișă în care sunt notate toate datele referitoare la statusul dentar și parodontal. De asemenea, se colectează date referitoare la starea generală de sănătate a pacientului, tratamentele pe care acesta le urmează, precum și un scurt istoric al afecțiunilor stomatologice. În cele din urmă se stabilește un plan de tratament împreună cu pacientul. Atunci când este cazul, se recomandă investigații suplimentare precum radiografii dentare, modele de studiu, fotografii de diagnostic, modele de studiu.

  • Consultația stomatologică generală – constă in realizarea unui status dento – parodontal, recomandări pentru radiografii, poze intraorale - puteți  consulta tarifele AICI 

  • Consultație medic specializat în implantologie dentară – status dento-parodontal, fotografii de diagnostic, modele de studiu, analiza radiografiilor dentare, alegerea planului de tratament împreună cu pacientul - poți consulta tarifele AICI 

  • Consultație medic specialist endodont – medicul nostru specializat în tratamente de canal sub microscop, va evalua situația dintelui dumneavoastră și va face tot posibilul pentru a-l salva. 

  • Consultație medic specialist în ortodonție - stabilirea împreună cu medicul specialist ortodont a planului de tratament - poti consulta tarifele AICI 

  DentaImplant vă oferă următoarele servicii stomatologice:  


Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.