Consultatie Stomatologica


Clinica stomatologică DentaImplant vă oferă în cadrul consultației stomatologice posibiliatea să aflați de afecțiunile dentare de care suferiți.

Vino la DentaImplant iar medicii noștri specialiști o să evalueze corect sănătatea dinților tăi și o să îți ofere un plan de tratament cinstit și corect. 

Consultația stomatologică reprezintă primul contact pe care îl aveți cu echipa clinicii stomatologice DentaImplant și constă în evaluarea stării de sănătate a cavității bucale.

Echipa de stomatologi din cadrul clinicii noastre este alcătuită din: medici specialiști în implantologie, medici specialiști în endodonție (tratamente sub microscop), stomatologie generală, ortodonție (aparate dentare), stomatologie pentru copii. 

Pacientului i se întocmește o fișă dentară în care sunt notate toate datele referitoare la statusul dentar și parodontal. De asemenea, se colectează date referitoare la starea generală de sănătate a pacientului, tratamentele pe care acesta le urmează, precum și un scurt istoric al afecțiunilor stomatologice. În cele din urmă se stabilește un plan de tratament împreună cu pacientul. Atunci când este cazul, se recomandă investigații suplimentare precum radiografii dentare, modele de studiu, fotografii de diagnostic, modele de studiu.

  • Consultația primară stomatologică – constă in realizarea unui status dento – parodontal, recomandări pentru radiografii, poze intraorale - poti consulta tarifele AICI 

  • Consultația realizată de către medicul specialist în implantologie dentară – status dento-parodontal, fotografii de diagnostic, modele de studiu, analiza radiografiilor dentare, alegerea planului de tratament împreună cu pacientul - poți consulta tarifele AICI 

  • Consultație stomatologiă realizată de medic specialist endodont – medicul nostru specializat în tratamente de canal sub microscop, va evalua situația dintelui dumneavoastră și va face tot posibilul pentru a-l salva. 

  • Consultația realizată de către medicul nostru specialist în ortodonție - stabilirea împreună cu medicul specialist ortodont a planului de tratament - poti consulta tarifele AICI 

 

Cabinetul stomatologic din Sectorul 6 - DentaImplant vă oferă următoarele servicii stomatologice:  

​​Puteți să ne contactați 

Programări / urgențe clinică - 073.127.63.89 

Dr. Fătu - dantură în 24 de ore, sistemul Fast&Fixed, implantologie, chirurgie dentară, orice nelămurire puteți să-l contactați direct la nr de telefon - 072.315.06.88

Email - office@dentaimplant.ro

Clinică stomatologică sector 6 DENTAIMPLANT situată lângă Mall AFI Cotroceni 

Strada Mihaela Ruxandra Marcu Nr 2 Bloc B4 Scara 3 Ap 41, Interfon 41, Bucuresti, Sector 6, Piața Orizont

Puncte de reper - cabinet stomatologic Drumul Taberei, Piața Orizont, Mall Afi Cotroceni, stomatologie sector 6 

Click hartă -  Google MAPS 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.