Tratamente stomatologice microscop dentar


În cabinetul de stomatologie din sectorul 6  DentaImplant este utilizat microscopul dentar din dorința de a le oferi pacienților tratamente stomatologice / endodontice de calitate 

Microscop dentar, endodontie sub microscop, tratamente de canal, tratamente stomatologice cu ajutorul microscopului dentar.

Microscopul dentar permite medicului stomatolog o mai bună acuratețe viziuală a câmpului operator. În ultimii ani folosirea microscopului dentar a crescut calitatea actului medical.

Microscopul dentar poate să fie folosit în chirurgie, endodonție, în tratamentul cariilor dentare, în șlefuirea dinților pentru realizarea coroanelor dentare.

Tratamentele de stomatologice de canal realizate cu ajutorul microscopului dentar, sunt realizate de medicii noștri specialiști în endodonție. 


Avantajele microscopului dentar:

 

  • permite o mărire a câmpului de lucru de până la 25 de ori
  • medicul stomatolog poate observa detalii din structura dintelui, pe care nu le poate vedea cu ochiul liber
  • calitatea actului terapeutic este superior celui realizat fără microscop dentar
  • în cazul cariilor dentare țesuturile dentare alterate sunt îndepartate în totalitate
  • în cazul tratamentului endodontic de îndepartare al nervului datorită vizibilității există numeroase avantaje (identificarea orificiilor de intrare în canale, identificarea perforațiilor radiculare, a fracturilor)


Alte linkuri care te-ar putea interesa


DentaImplant clinică stomatologică în sectorul 6 care oferă o gamă largă de tratamente stomatologice sub microscop dentar, 

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.