Implant dentar Bucuresti Sector 6


Implant dentar Sector 6

Dacă ești în căutarea realizării unui implant dentar în sectorul 6 ai ajuns foarte bine. La clinica DentaImplant, avem medici specializați în implanturi dentare cu o experiență de peste 13 ani, tratăm de la simple cazuri clinice, până la reabilitări complexe implanto-protetice. 

Datorită modului spectaculos în care a evoluat, implantologia dentară a revoluționat stomatologia și a venit în sprijinul pacienților. Scopul implantelor dentare este acela de a reabilita aparatul dento-maxilar, prin refacerea masticației, foneticii, esteticii reușind astfel să ducă la îmbunătățirea calității vieții pacientului. În clinica stomatologică sector 6 DentaImplant - sunt respectate toate standardele Europene de inserare a implanturilor dentare. 

În ultima vreme tot mai mulți pacienți aleg implantul dentar sector 6 în detrimentul altor metode de restaurare protetică (punți dentare, proteze dentare mobile).

Utilizăm aparatură de ultimă generație pentru inserarea implantelor dentare precum: PIEZOSURGERY®, fiziodispenser, microscop dentar, lupe cu magnificație, amprentare DIGITALA și realizarea lucrărilor dentare de tip CAD-CAM.

Citește despre IMPLANTUL DENTAR  Sector 6 (tarife, etape clinice, analize necesare)

Pentru a consulta tarifele implantelor dentare practicate la clinica stomatologică DentaImplant click - PREȚ IMPLANT DENTAR Sector 6 

De ce să alegeți clinica DentaImplant ?  

 • suntem specializați în implantologie dentară din anul 2008 
 • utilizăm implanturi dentare consacrate de la firme cu zeci de ani vechime, mai multe detalii - AICI 
 • folosim coroane dentare din zirconiu, metalo-ceramică pe implanturi cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație CAD-CAM
 • realizăm protezele stabilizate cu ajutorul implanturilor dentare, mai multe informații -  AICI 
 • recomandăm sistemul Fast&Fixed - dantură în 24 de ore sau implant dentar într-o zi - AICI 
 • folosim amprentare DIGITALĂ în cele mai multe cazuri pentru realizarea unor lucrări cât mai fidele

 Avantajele IMPLANTULUI DENTAR București Sector 6 : 

 • Estetică: datorită tehnologiei de înaltă performanță, la ora actuală, un implant dentar poate să arate exact ca un dinte natural.

 • Confortul: dacă tratamentul a fost realizat corect, puteți uita că aveti un implant dentar, implantul oferind confortul unui dinte natural.

 • Durabilitatea: implanturile dentare oferă o soluție permanentă la pierderea dinților, în momentul în care s-a realizat osteointegrarea implantul face parte la fel ca și un dinte natural din organismul dumneavoastră.

 • Salvarea dinților vecini: aceștia nu mai trebuie șlefuiți în vederea realizări unei lucrări protetice.

 • În cazul purtătorilor de proteze, acolo unde atrofia osoasă este accentuată, cu ajutorul implantelor putem crește stabilitatea și confortul protezei.


Alte linkuri care te-ar putea interesa:

Implant dentar, preț, etape, coroane   

 

 

Implant dentar rapid, dantură într-o zi 

 

 

Proteză pe implant dentar                  

 

 

Cazuri clinice cu ajutorul implantului  

 


Programări – 073.127.63.89 

Dr. Fătu - informații despre implantul dentar, implant dentar într-o zi, Fast&Fixed, pentru orice nelămurire vă rugăm să-l contactați direct la numărul de telefon pe medicul nostru implantolog072.315.06.88

Clinică stomatologică sector 6 DENTAIMPLANT situată lângă Mall AFI Cotroceni 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.