Albirea dintilor


Albirea dentară sector 6 București - este unul dintre serviciile de estetică dentară foarte solicitate în ziua de astăzi.

Tratamentul de albire dentară este posibil cu ajutorul unor substanțe precum peroxid de carbamidă, perhidrol sau alte substanțe care sunt aplicate pe suprafața dentară.

Aceste substanțe conțin anumite componete care migrează în smalț, eliminând orice colorație.

Tipuri de albire dentară  : 

  • albire dentară realizată în cabinetul stomatologic DENTAIMPLANT sub supravegherea medicului stomatolog

  • albire dentară realizată acasă de către pacient cu materiale profesionale

ALBIREA DINTILOR IN CABINET - constă în aplicarea unui gel cu substanță activă pe suprafața dintelui după ce s-a realizat izolarea gingiei. Înainte de albirea dinților este recomandat ca dinții să fie curați - detartraj si periaj profesional cu cel mult 24 de ore înainte.

ALBIREA DINTILOR ACASĂ - este necesară confecționarea unor gutiere în interiorul cărora se va aplica soluția de albire, pacinetul va purta aceste gutiere de albit timp de câteva ore pe zi. Dinții se vor albi gradual.

Găsiți mai multe despre ALBIREA DENTARĂ ​​ 

Alte linkuri care te-ar putea interesa 


Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.