Proteza fixata pe implant dentar


DentaImplant - cabinet stomatologic sector 6 București situat lângă Mall AFI Cotroceni întelege faptul că în anumite situați calitatea vieții pacienților purtători de proteze totale este profund afectată de cele mai multe ori.

De aceea implantologia orală a rezolvat acest deziderat cu ajutorul protezelor dentare cu sprijin mixt (implanto-muco-osos) sau exclusiv implantar.

În clinica stomatologcă DentaImplant, avem medici cu peste 13 ani de experiență în tratementele cu ajutorul implantelor dentare, de aceea noi vă recomandă:

  • sistemul de implanturi Fast & Fixed sau implant dentar într-o zi, dantură fixă în 24 de ore (lucrare fixă) - citește mai multe informații AICI 
  • Proteză dentară sprijinită pe implanturi dentare (lucrare mobilizabilă)- citește AICI 

Proteză fixată pe implanturi dentare prezintă numeroase avantaje :

  • datorită implanturilor dentare, protezele dentare sunt mult mai stabile, pacientul nu mai are teamă de a i se desprinde proteza
  • pacientul are un confort și o siguranță sporită (poate să vorbească să strănute fără a mai exista riscul ca proteza să se desprindă) 
  • masticația este mult mai ușor de realizat, gustul alimentelor este redat pacienților

Există numeroase sisteme de susținere a protezelor cu ajutorul implanturilor dentare, de aceea vă invităm în clinica nostră pentru a vă oferi multe detalii. 

Alte linkuri care te-ar putea interesa:  

Dantură în 24 de ore      

 

 

Proteză pe implanturi      

 

 

Proteză scheletată           

 

 

Lucrări dentare pe implant

 

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.